Η LearnWorlds αναζητά senior software engineer

Είδος Εργασίας: Πλήρους απασχόλησης
Τοποθεσία Θέσης Εργασίας: Χανιά, Κρήτη
E-mail: info@learnworlds.com
Τηλ: 6947566797

Η LearnWorlds Ltd (http://www.learnworlds.com) είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία πληροφορικής η οποία προσφέρει μια εκπαιδευτική πλατφόρμα πώλησης μαθημάτων.

Αναζητούμε senior software engineer για την ανάπτυξη της προγραμματιστικής της ομάδας. Η πλατφόρμα έχει ήδη σειρά καινοτομιών στη διεπαφή όπως αλληλεπιδραστικό βιβλίο, αλληλεπιδραστικό βίντεο, template-based Pages Builder και αναζητά συνεργάτη/-ιδα που θα αναλάβει να δημιουργήσει μαζί με την υπόλοιπη τεχνική ομάδα τις επόμενες εκδόσεις τους.

Ο υποψήφιος/η υποψήφια:

  • θα πρέπει να έχει 5+ χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχο πεδίο και συμμετοχή σε αρκετά projects μεγάλης κλίμακας
  • θα πρέπει να έχει ευελιξία και να μπορεί να δουλεύει σε διαφορετικά προγραμματιστικά περιβάλλοντα και να προσαρμόζεται στις αλλαγές των απαιτήσεων
  • θα ήταν επιθυμητό να έχει προηγούμενη εμπειρία σε Laravel
  • θα ήταν επιθυμητό να έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του σε αντικείμενο σχετικό με την Πληροφορική

Η εταιρεία προσφέρει:

  • συμμετοχή σε μια εταιρεία που είναι δυναμική, έχει μόνο διεθνείς πελάτες και αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό
  • φιλικό περιβάλλον εργασίας
  • υψηλό πακέτο αποδοχών

Όλες οι αιτήσεις θα αντιμετωπιστούν ως εμπιστευτικές

Σχετικά με εμάς:

Η LearnWorlds είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη καινοτόμος νεοφυής επιχείρηση στο χώρο του e-learning με έδρα στο Λονδίνο και ένα δυναμικό παράρτημα στα Χανιά της Κρήτης. Η εταιρεία καθοδηγείται από μια δυνατή ομάδα με ισχυρό background στο e-learning, την καινοτομία και τις ψηφιακές τεχνολογίες και εξυπηρετεί πελάτες σε πάνω από 30 χώρες. Η πλατφόρμα μας έχει κερδίσει διακρίσεις σε πληθώρα ελληνικών και διεθνών διαγωνισμών (Open Education Challenge 2014, Orange Grove Squeeze, MIT Enterprise Forum Greece semi-finalist, E-learning Expo Award) και συγκαταλέγεται από ειδικούς του χώρου μεταξύ των top e-learning platforms.

Αναζητούμε το επόμενο μέλος της ομάδας μας, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια εταιρεία-πρότυπο τεχνολογικής υπεροχής, κοινωνικής προσφοράς και επιτυχημένης επιχειρηματικότητας.